Ga naar hoofdinhoud

Je zwangerschap is iets unieks en zul je waarschijnlijk maar een (paar) keer meemaken in je leven. Tijdens je zwangerschap gebeurt er van alles met je lichaam, je buik groeit omdat je jullie kind daar gedurende 9 maanden draagt zodat hij of zij vervolgens ter wereld kan komen. En omdat het zo uniek is, is het extra mooi om vast te laten leggen. Zo kun je er achteraf altijd nog eens op terug kijken.

In de studio of in de buitenlucht op een prachtige locatie

Er zijn bij AvW Fotografie een paar mogelijkheden om je zwangere buik vast te laten leggen. Je kunt bij mij in mijn daglicht studio langskomen, hier heb ik een witte achterwand en mooie vloer om de foto’s volledig bij prachtig daglicht te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een zwangerschapssessie op een buitenlocatie te boeken. Dit is extra uniek en mooi, we kijken samen dan naar een geschikte locatie.

Bij elke sessie is het mogelijk om je partner en eventuele kind(eren) mee te nemen en hier reken ik geen extra kosten voor.

NB: Alleen op aanvraag is er een zwarte achtergrond met studiolampen beschikbaar.

Wat moet ik aan tijdens de sessie?

Er zijn een aantal mogelijkheden hiervoor, zolang het maar wel bij je past. Tijdens de sessie is er altijd gelegenheid om je ongeveer 2/3 keer om te kleden. Ik raad aan het begin iets basics aan, denk aan een spijkerbroek met een effen shirtje/hempje.

Mocht je naar de studio komen, dan raad ik een zwart shirt af, omdat de buik dan niet goed te zien is.

Verder kun je ook een strapless top meenemen en bijvoorbeeld een colbertje/vestje/blouse, waar je boven de buik nog een knoopje dicht kunt doen. Ik beschik zelf over een aantal speciale en prachtige zwangerschapsjurken die ook gebruikt kunnen worden tijdens de fotosessie. Eigenlijk is dus veel mogelijk, zolang je maar wel bij jezelf blijft.

Eigen ideeën zijn geen must, maar zijn altijd welkom. Op deze manier kan ik ook een beeld krijgen van de poses die je aanspreken.

En natuurlijk mag je je partner en/of kind(jes) ook meenemen tijdens de sessie. Samen maken wij er een gezellige en leuke sessie van met een mooi resultaat!

Back To Top