Ga naar hoofdinhoud

Een vraag die ons veel gesteld wordt is: Wat is de beste/leukste leeftijd voor een fotoreportage van mijn baby na een newborn reportage (ouder dan 14 dagen)?

De leukste leeftijden voor een fotoreportage

Vanaf een week of 2 zijn baby’s vaker wakker en is het niet meer mogelijk om ze op de typerende newbornwijze te fotograferen. Vanaf dan is een fotoshoot met ongeveer 4 maanden (als ze het hoofdje zelfstandig omhoog kunnen houden) weer aan te raden en dan tussen 6 en 10 maanden (wanneer ze eventueel met ondersteuning kunnen zitten). Vervolgens weer rond de eerste verjaardag (eventueel icm een cakesmash fotoreportage).

Bij baby’s tot een jaar krijg je mooie en pure foto’s wanneer zij bloot worden vastgelegd op de foto. Maar ook een effen romper of met mooie kleertjes aan is een leuke afwisseling voor de sessie. Probeer bij de kleding drukke prints of opdruk te vermijden.

Heb je zelf nog bepaalde wensen (denk hierbij aan bepaalde houdingen of een leuke accessoire zoals een knuffel)? Dit kun je voor de fotoshoot bij mij aangeven.

Eventuele zus(sen) en/of broer(s) mogen natuurlijk ook op de foto met je baby. Echter blijft de baby waar de fotoshoot van gemaakt wordt natuurlijk wel het belangrijkste in de shoot.

In de daglicht studio

Je kunt met je kindje terecht in mijn daglicht studio in Sint-Pancras. Ik beschik over een grote raampartij, waardoor ik geen flitslampen hoef te gebruiken tijdens de sessie. En krijg jullie kindje daardoor ook niet nog eens extra prikkels.

Back To Top