skip to Main Content
Zwangerschaps Portfolio Fotoshoot Esther

Gisteravond laat deed ik een oproep of mijn Facebook pagina voor een portfolio zwangerschaps sessie. De volgende ochtend had ik zo’n 30 (!) aanmeldingen. En dan is het moeilijk kiezen tussen al die prachtige zwangere dames, wauw!

Ik koos voor Esther die in de eerste instantie was opgegeven door haar schoonzusje. Aan de telefoon heb ik vervolgens uitgelegd wat de bedoeling was en ze was helemaal enthousiast. We ontmoetten elkaar in Petten op een prachtige locatie met een meertje. Eerst hebben we een aantal foto’s op “het droge” gemaakt en daarna zijn we het water ingegaan. Niets was Esther te gek, alles wat ik vroeg deed ze en zo hebben we in een kleine anderhalf uur een te gekke sessie gedaan. Mijn lieve collega fotografe Ilse Stroomberg (All Memories Fotografie) had ik mee gevraagd voor assistentie en steun, dank je wel Ilse!

Deze sessie heb ik gedaan omdat die al een tijd op mijn verlanglijstje stond. Wil je ook graag een zwangerschaps sessie boeken en heb je speciale wensen (zoals foto’s in het water)? Laat het mij dan weten, ik sta altijd open voor ideeën.

Omdat ik graag nog wat meer van de foto’s die ik vanmiddag gemaakt heb wil delen heb ik besloten deze blog te schrijven.

IMG_7738 IMG_7753 IMG_7764 IMG_7784 IMG_7798-2 IMG_7813 IMG_7834 IMG_7856 IMG_7868-2

Back To Top