skip to Main Content

Toen ik ruim 2,5 jaar geleden voor de tweede keer moeder werd heeft kraamverzorgster Mariëlle mij een hele fijne kraamperiode bezorgd. Omdat ik mij heel goed voelde heb ik in de kraamperiode ook newbornfoto’s gemaakt van mijn eigen dochter en toen Mariëlle dat zag zei ze direct dat als zij zelf ooit zwanger mocht worden, ze graag door mij foto’s wil laten maken van haar kindje. Toen ze afgelopen zomer wist dat ze zwanger was heeft ze mij dan ook meteen gebeld om de newbornsessie te reserveren.

Vorig week zondagavond hadden wij nog even contact met elkaar, omdat ik op maandag nog een paar foto’s zou maken om haar zwangerschap vast te leggen. Toen wij het gesprek afsloten zei ik nog: En nu niet ineens snel gaan bevallen hè? Ze beloofde als dat zo was dat ze met haar weeën naar de studio zou komen. Maar toen kwam er maandag rond 12 uur een telefoontje….euhhhmm….ik ben een uurtje geleden bevallen van een prachtige zoon! Kleine Vince had ineens haast en besloot om in 5,5 uur geboren te worden.

En vandaag was het dan zover, ik mocht Vince ontmoeten en hem vastleggen op de gevoelige plaat. Ondanks de was waarmee hij mij naar huis liet gaan was hij een super modelletje! Een heel fijn mannetje van nog geen 2900 gram. Speciaal voor Dave en Mariëlle hierbij een voorproefje!

4O1A4113-2 4O1A4149 4O1A4246 4O1A4269-2 4O1A4278 4O1A4301 4O1A4335

 

Back To Top