skip to Main Content
Daglichtstudio

Een lange wens gaat dan eindelijk in vervulling: Ik beschik per 1 januari over een daglicht studio!

Wat is een daglicht studio?

Een daglicht studio is een fotostudio waar alleen gebruikt wordt gemaakt van bestaand licht in de vorm van het daglicht wat door het raam komt. Daarmee neem ik afscheid van mijn studio met flitsers. Dit betekent dat ik niet meer werk met 100% witte achtergronden.

Waarom een daglicht studio?

In de jaren dat ik nu werkzaam ben als fotograaf heb ik de kans gehad kennis te maken met allerlei soorten fotografie. Fotografie betekent: schrijven met licht. Het fotograferen met daglicht heeft veel voordelen: De belangrijkste: Het licht is zachter dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van studioflitsers. Daarnaast merkte ik dat vooral jonge kindjes de flits niet prettig vinden en de fotosessie al snel “zat” waren, dit is anders dan wanneer ik bij daglicht fotografeer en mijn stijl van fotografie past ook meer bij daglicht fotografie.

Wie kunnen er terecht in de daglicht studio?

In de daglicht studio kun je terecht voor een fotosessie van je kindje(s), een zwangerschaps sessie, de cakesmash sessie, een gezins sessie, maar ook voor een newborn fotosessie. Omdat ik mij realiseer dat het ook heel fijn is voor de ouders om dit aan huis te doen, blijf ik dit ook gewoon doen. Alleen het voordeel van de studio, is dat ik beschik over heel veel soorten props (accessoires) zoals kistjes, manden, kleden, mutsjes, haarbandjes, etc. Een selectie hiervan neem ik mee als ik aan huis kom voor een newborn sessie. En er is genoeg licht overdag. Heb je een donker huis, weinig ruimte of vind je het gewoon niet prettig om de sessie thuis te doen, dan kan dit in de studio. Alles wat je nodig hebt voor een relaxte sessie en om je kindje te verzorgen is aanwezig; Een ruimte zonder raam en met bank om rustig te kunnen voeden, een aankleedkussen, speelgoed voor broertjes of zusjes, water, koffie, thee en limonade een lekker koekje, kortom alles wat nodig is.

Om de nieuwe studio te introduceren komt er binnenkort nog een leuke actie in de vorm van een aanbieding. Houdt mijn Facebook pagina daarvoor goed in de gaten!

Het adres: Helling 1 in Sint-Pancras

IMG_7838 kopie

IMG_7836 kopie

IMG_7853 kopie IMG_7850 kopie IMG_7844 kopie IMG_7877 kopie IMG_7864 kopie

Back To Top